Naar beneden

Missie iQare

iQare realiseert regie en communicatie oplossingen voor zorginstellingen met als doel:

  • Maximale efficientie en effectiviteit van de zorg
  • Maximale zelfredzaamheid van de (zorg)consument
  • Optimale koppeling van zorgvraag en aanbod

Visie iQare

iQare verbindt alle stakeholders in het zorg ecosysteem naadloos met (zorg)consumenten door op slimme wijze telecare, telehealth, domotica en digitale media in een platform te integreren. iQare geeft zorgverleners de gereedschappen om zelf hun werkzaamheden optimaal in te richten bijvoorbeeld door zorgoproepen slim af te handelen en zorg op afstand te verlenen via beeldbellen.

iQare voorzag al vroeg de noodzaak om grensoverschrijdend samen te werken om zorg betaalbaar te houden. Samenwerken tussen disciplines binnen zorgorganisaties, samenwerken tussen zorgorganisaties onderling en samenwerking tussen professionele zorgverleners, mantelzorgers en derde dienstverleners. Geplande en ongeplande zorgtaken kunnen instant worden neergelegd bij diegene die beschikbaar, het meest nabij en juist gekwalificeerd is om de zorg te verstrekken. Afhankelijk van het type zorgvraag kan dus een professionele zorgverlener, een mantelzorger, een derde dienstverlener of een familie lid ingeschakeld worden. 

iQare verbetert de kwaliteit van leven van zorgbehoevenden, door hen in staat te stellen langer zelfstandig te leven, zich veiliger te voelen en meer sociaal contact te hebben. iQare geeft hen een laagdrempelige toegang tot diensten op het vlak van zorg en gezondheid, veiligheid, communicatie & planning en welzijn en gemak. 

          

Adres

iQare Nederland                      iQare UK 
Stratumsedijk 27                       Stirling
5611 NB Eindhoven                  UK Scotland
 
 
 
tel 040-3046383                      +441786568005
 
Als u liever mailt, stuur uw mail naar:
 
Frank Kistemaker 
Dir. Business Development             

Download brochure

Vul onderstaand formulier in om de iQare brochure te downloaden.

Dhr
Mw

* Deze velden zijn verplicht.