Bewegingsvrijheid voor mantelzorgers

Naar beneden
e-Mantelzorger

Hulp verlenen en inschakelen vanuit iedere locatie
Met deze toepassing kan een mantelzorger vanaf iedere locatie beeld contact kan maken met de zorgbehoevende om zo direct hulp te verlenen of aan te geven dat hij/zij hulp komt verlenen. Ook kan de mantelzorger een hulpvraag uitzetten naar andere familieleden of verzorgers zodat de belasting gespreid wordt. E-mantelzorger werkt op tablet of smartphone.

Slimme agenda
De agenda van de zorgbehoevende is op afstand inplanbaar. De mantelzorger ontvangt automatisch een signaal indien de zorgbehoevende vergeet zijn / haar medicatie te nemen. Via beeldcontact kan op afstand hulp bij slikken van medicijnen geboden worden.
 
Optioneel mobiel camera toezicht
E-mantelzorger biedt optioneel de mogelijkheid om vanaf iedere plek toegang te krijgen tot bewakingscamera;s die geinstalleerd zijn in de woning van de zorgbehoevende. Via smartphone of tablet kan de client in de gaten worden gehouden en via audio 2-weg interactie is communicatie mogelijk indien de situatie dat vereist. Dit geeft mantelzorgers veel meer vrijheid waardoor ze hun werk, eigen leven en zorg beter in balans kunnen houden.